Lemmikkien ruokinta

Koirat ja kissat

Suosittelemme vahvasti, että kaikille lemmikeille, mutta erityisesti koirille, otetaan mukaan omat, tutut perusruuat hotellijakson ajaksi.

Lemmikin elimistö joutuu koetukselle, kun uusi ympäristö jännittää – tällöin vatsalle ei tee hyvää äkillisesti muuttaa vielä ruokintaakin. Me uskomme, että normaalisti toimiva vatsa on eduksi koiran sopeutumiselle, sillä vatsanväänteet saattavat tehdä olon todella epämukavaksi. Varsinkin pennulle ja seniorikoiralle ripuli saattaa voimia kuluttava tila. Meiltä löytyy kyllä hyvälaatuiset 'extrat', joita voimme hieman lisätä ruokahalua parantamaan tarpeen vaatiessa ja omistajan suostumuksella.

Allergikkoeläimille edellinen kohta on pakollinen.

Ruokimme koirasi lisämaksusta, jos kuitenkin niin haluat. Perusravintona käytämme Belcando-sarjan hyvälaatuisia ja holistisia kuivamuonia tai laadukkaita pakastelihoja ja raakaruokia tai kypsennettyjä valmisaterioita. Lisämaksu ruokinnasta on 5e/pv – suurikokoiset koirat, 3e/pv – keskikokoiset koirat ja 2e/pv – pienikokoiset koirat.

Kissojen perusravinnoksi tarjoamme Leonardo- sarjan kuivamuonia ja IAMS- annospusseja, sekä päivittäistavarakaupastakin saatavia märkäruokia (Whiskas, Latz jne.) tai sitten vaihtoehtoisesti ihan ehtaa lihaa, kalaa tai kanaa (jos kissa on niitä ennenkin saanut). Kissojen ruokinta sisältyy hoitolajakson hintaan.

Ruokimme koirat ja kissat, kuten ruokimme omamme, koska näin voimme taata ruokinnan korkean laadun omalla kokemuksellamme.

Kuitenkin kuten jo aiemminkin mainittiin, suosittelemme vahvasti omistajaa tuomaan lemmikin tutut ruuat tullessansa.

Pieneläimet

Kaneille tarjoamme pääravinnoksi hyvä laatuista heinää paikallisilta toimittajilta ja lisäksi Genesis-sarjan kaninpellettiä sekä tuoretta ruokaa.

Marsujen perusravintona käytämme myös hyvälaatuista heinää paikallisilta toimittajilta sekä lisäksi Altromin marsunpellettiä ja tuoretta ruokaa. Suosittelemme omistajaa tuomaan C-vitamiinin tutussa muodossa mukanaan.

Muille pikkujyrsijöille käytämme Supa-sarjan siemenseoksia ja lajille soveltuvaa tuoreruokaa.

Freteille, linnuille, chinchilloille ja matelijoille pyydämme omistajaa tuomaan totutut perusruuat – tuoretta tarjoamme omistajan ohjeiden mukaan.

Pienlemmikkien ruokinta sisältyy hoitolajakson hintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!