Eläinhoitola & Lemmikkihoitola: Koiralle, kissalle, kanille tai pienemmille kavereille!

Kenneltiloissa ja lemmikkihoitolatoiminnassamme kaksi ajatusta kulkevat muiden edellä: Lemmikin hyvinvointi ja mahdollisimman vähäinen stressi hoitolajakson aikana.

Liikunnan ja oikean ravinnon lisäksi hyvään lemmikinpitoon kuuluu turkin ja ihon hoito, kynsienleikkuu ja hampaiden ja korvien hoito. Hoitolajakson aikana huolehdimme lemmikkinne perussiisteydestä. Lisäksi voitte valita monista hoitotoimenpiteistä tarvitsemanne – ne hoituvat kätevästi teidän lomaillessanne. Muillekin, kuin eläinhotelliasiakkaille varaamme reilusti aikaa niin, että lemmikit saavat välillä hengähtää ja käydä tarpeillaan.

Meillä on kokemusta monenlaisista lemmikkeihin liittyvistä ongelmista, liittyvät ne sitten terveyteen, hyvinvointiin, hoitoon, käytökseen tai ruokintaan. Ongelmat eivät aina ole yksinkertaisia eivätkä oireet välttämättä aina selviä. Ongelmanratkaisu vaatii tietyn protokollan seuraamista. Jos poljet paikallasi, etkä tiedä, mistä lähteä hakemaan apua, voit aloittaa meistä – ohjaamme sinut oikealle tielle ongelman ratkaisemiseksi ja etsimme sinulle avuksi parhaat mahdolliset alan ammattilaiset.

Luonnonmukaisuutta, siisteyttä

Eläinhoitolassamme on ekologinen maalämpöperäinen lattialämmitys ja lisäksi tehokas koneellinen ilmanvaihto. Rakennusvaiheessa on käytetty luonnonmukaisia sekä kierrätettyjä materiaaleja aina, kun se on ollut mahdollista. Koko vanha rakennus on uudistettu perustuksista katonharjaan, viimeisimpien ja tarkkaakin tarkempien rakentamisen säädösten mukaan.

Kaikki lemmikkihoitolamme pinnat ovat helposti puhdistettavat, mahdollisimman ääniä vaimentavat ja tukevat. Lattiat on päällystetty massalla, joka ei ole liukas tassujen alla, mutta erittäin helppo pestä. Hyvä valaistus parantaa viihtyvyyttä.

Rauhalliset tilat, uusi ympäristö

Meiltä löytyy 4 tilavaa huonetta koirille ja 10kissoille sekä siistit ja turvalliset tilat pienlemmikeille kuten kaneille, freteille, siileille, jyrsijöille, linnuille ja matelijoille. Pienlemmikeille on rakenteilla omat tilansa, joissa saalistajista ei ole vaaraa. Kanit ja fretit saavat jaloitella omistajan näin halutessa turvallisissa olosuhteissa.

Koira- ja kissapuolella jokainen huone on suunniteltu niin, että täysin oma rauha säilyy eikä suoraan kontaktiin muiden eläinten kanssa ole mitään mahdollisuutta. Näin lemmikin ei tarvitse jännittää muita asukkeja, vaan se tuntee olonsa turvalliseksi.

Koiran hyvään hoitoon kuuluu säännöllinen liikunta ja toimintaperiaatteemme punainen lanka onkin lenkittää koirahoidokkimme kunnolla päivittäin. Koppikohtaisia ulkotarhoja ei ole, mutta asianmukaiseen tarhaan pääsee tarpeen ja sopimuksen mukaan vaikka joka päivä ja koiria aktivoidaan eri tavoin päivittäin.

 Jokainen kissahuone on suuniteltu niin, että kissojen aktiivisuus ja luontainen uteliaisuus sekä myös mukavuudenhalu on otettu huomioon. Myös kissoja aktivoidaan ja jaloitellaan hoitolan turvallisissa tiloissa päivittäin. Ulkoilumahdollisuuksia meillä ei ole, mutta niin sisä- kuin ulkokissat sopeutuvat meidän oloihimme hyvin. Erikoisuutenamme on nykyään myös usemman kissan porukoille suuret, viihtyisät ja erittäin edulliset 'multikissahuoneet'. 

Meillä  myös mahdollisuus järjestää ns. 'kimppakämppä' uusien keski-eurooppalaisten trendien mukaan,..jolloin 2-3 eri perheistä tulevaa, sosiaalista ja seurankipeätä koiraa voidaan (aluksi tietysti valvotuissa oloissa) majoittaa samaan, suurempaan tilaan omistajien näin halutessa. Tämä hoitolamuoto on koettu muualla hyväksi ja suosio Euroopassa on suuri.

Toipilaan hoivaa, dieettiä, kunnonkohotusta

Otamme mielellämme hoitoomme myös joko leikkauksesta, vammasta tai sairaudesta toipuvia eläimiä, joita omistaja kokee vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi hoitaa kotona. Siteen tai haavan puhtaanapito sekä eläimen levossapitäminen tai joskus jopa lääkitys voi kotioloissa olla haastavaa. Hoitosuunnitelmaa tehtäessä olemme aina yhteydessä hoitaneeseen eläinlääkäriin.

Olemme myös valmiita auttamaan painonpudotuksen aloittamisessa sekä erilaisten erityisdieettien toteuttamisessa. Hoidokkien lääkitykset hoidamme kotonatotutun aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Lue lisää Kissahoitolastamme!